0412 47 59 93

Fijnstof onderzoek

Omdat fijnstof één van de meest schadelijke stoffen in onze lucht is, is het van groot belang een fijnstof onderzoek te laten doen wanneer u beschikt over uw eigen veehouderij. De Nederlandse overheid controleert veehouderijen regelmatig en verstrekt alleen milieuvergunningen wanneer de veehouderijen voldoen aan de regels. Bij Kewi Services voeren wij een fijnstof onderzoek voor u uit en voorzien we u daarnaast van deskundig advies over het verbeteren van de omstandigheden in uw veehouderij.

Fijnstof onderzoek: Kewi Services meet eenmalig of continu de omstandigheden

De samenstelling van de stallucht is van groot belang van de gezondheid van dieren, maar ook voor uw eigen gezondheid. Het is daarom van groot belang te meten hoe die samenstelling is. Zo kan er bijvoorbeeld fijnstof in stallucht voorkomen. Fijnstof wordt onderverdeeld in diverse deeltjesgroottes, de meest gehanteerde zijn PM2,5 en PM10. Gezien dit schadelijk is, is het belangrijk te zorgen dat de concentratie fijnstof in de omgeving van de veehouderij zo klein mogelijk is. Bij Kewi Services meten we fijnstof eenmalig of continu de omstandigheden in uw veehouderij of de uitstoot ervan. Op basis van de resultaten van het onderzoek, kunnen wij u adviseren over het optimaliseren van een gezonde omgeving.

Onderzoek naar drinkwater en veevoer

Naast het onderzoek naar de omgeving van de veehouderij, maken we bij Kewi Services ook analyses van het drinkwater en het veevoer in de veehouderij. Zo proberen we een gezond klimaat te creëren. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met Kewi Services door te bellen naar 0412 47 59 93.

Bekijk ander ook:

Endotoxine test | Voederwaarde | Mycotoxine test