0412 47 59 93

Agrarisch adviesbureau

Kewi Services is een agrarisch adviesbureau met bijbehorend laboratorium dat u voorziet van professioneel en betrouwbare analyses en advies omtrent de kwaliteit van drinkwater, veevoer en de omgeving van uw veehouderij. Wij zijn actief in de geiten-, kalveren-, konijnen-, nertsen-, paarden-, pluimvee-, rundvee-, schapen- en vakenshouderij. Kewi Services neemt monsters in uw veehouderij en analyseert deze monsters vervolgens in het eigen agrarisch laboratorium. En geeft deskundig advies over deze uitslagen en informeert u duidelijk of de gestelde normen

Agrarisch adviesbureau brengt problemen omtrent water, voer en omgeving in beeld

Gezonde omstandigheden op de veehouderij zijn van groot belang. Is er bijvoorbeeld slecht drinkwater? Dan heeft dat een grote invloed op het welzijn van uw dieren. Ook wanneer voer en de omgeving van de veehouderij niet optimaal zijn, kunnen dieren minder presteren of last krijgen van ziektes. Als agrarisch adviesbureau brengt Kewi Services alle problemen omtrent uw veehouderij in beeld. Maar dat is niet het enige! Wij zorgen er ook voor dat deze problemen verbeteren of opgelost worden. Op die manier kunt u uw bedrijf optimaliseren. Zo doen wij in ons eigen agrarisch laboratorium onderzoek naar:

Objectief advies

In het agrarisch laboratorium van Kewi Services werken we uitsluitend met de beste materialen, zodat we een zo betrouwbaar mogelijke analyse van uw veehouderij kunnen maken. Daarbij geven we altijd objectief advies, gericht op een optimaal resultaat voor u en uw dieren. Heeft u vragen over de kwaliteit van drinkwater, veevoer en omgeving binnen uw veehouderij en wilt u een analyse laten uitvoeren van het drinkwater, het veevoer of de omgeving van uw veehouderij? Dan schakelt u een agrarisch adviesbureau als Kewi Services in! U kunt natuurlijk ook eerst meer informatie opvragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0412 47 59 93.

Bekijk ander ook:

Voederwaarde | MID IR Onderzoek breed toepasbaar in de veehouderij of andere sectoren | Endotoxine test