Indien u deze mail niet kunt lezen, klik hier
 
  Vakantie  
 

In verband met de zomervakantie is Kewi Services gesloten van
4 augustus t/m
17 augustus 2014
(week 32 en 33).

Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

 
 
Welkom

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van Kewi Services.

Kewi Services is gespecialiseerd in onafhankelijk advies en onderzoek in de veehouderij. Wij hebben de beschikking over een eigen laboratorium. Kewi Services kan voor u water-, voer- en omgevingsmonsters microbiologisch en chemisch analyseren. Ook voor risicoanalyses van uw voer en/of drinkwatersysteem bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuw

Mycotoxine onderzoek bij Kewi Services
Één van de nieuwe onderzoeksmogelijkheden bij Kewi Services is het onderzoek op mycotoxines.
Mycotoxines zijn gifstoffen die geproduceerd worden door schimmels en gisten. In de veehouderij worden schimmels en gisten vaak gezien op granen die in de opslag liggen te wachten om tot diervoeder verwerkt te worden.
Er zijn regelmatig problemen in de veehouderij die veroorzaakt worden door mycotoxines zoals aflatoxine, deoxynivalenol (DON), ochratoxine (OTA), T-2/HT-2 en zearalenone. Een goede detectie van mycotoxines op granen is van essentieel belang om schadelijke gevolgen voor mens en dier te voorkomen.
Kewi Services kan uw geoogste granen of diervoeder snel, nauwkeurig én goedkoop op deze meest voorkomende mycotoxines onderzoeken. Zodra Kewi Services uw monster in ontvangst neemt, kunt u de uitslag binnen 24 uur terug verwachten!
 
 
     
 
• Achterste Groes 6 • 5384 VG Heesch •
• Tel. 0412 475993 •
info@kewiservices.nlwww.kewiservices.nl
 
klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief