Indien u deze mail niet kunt lezen, klik hier
 
 
  De feestdagen  
 

De feestdagen komen er weer aan. Kewi Services blijft ook in de dagen rond de feestdagen voor u klaar staan. Mochten wij u niet meer spreken:

Kewi Services wenst u een fijne kerst en een goede drinkwater- en voerkwaliteit in 2015!

 
 
Beste

Kewi Services geeft onafhankelijk advies op het gebied van drinkwater, veevoer en omgeving. Doordat wij een eigen laboratorium hebben kunnen wij snel de resultaten van uw monsters aan u terug koppelen.

Drinkwater

Kewi Services is de specialist op het gebied van drinkwater in de veehouderij. De drinkwaterkwantiteit én drinkwaterkwaliteit van uw dieren verdient uw aandacht, want water is één van de belangrijkste voedingsstoffen voor uw dieren.

Kewi Services kan uw drinkwatersysteem van de bron tot op dierniveau in kaart brengen. Door middel van een risicoanalyse wordt aangegeven waar de knelpunten zitten en ontvangt u advies over hoe u uw systeem kunt verbeteren. Door het nemen van watermonsters op o.a. dierniveau wordt de kwaliteit van het drinkwater inzichtelijk.

In het kader van het Varken van Morgen dienen watermonsters jaarlijks vier maal bacteriologisch en één maal chemisch onderzocht te worden door een  NEN-EN-ISO/IEC 17025 geaccrediteerd laboratorium. Hiervoor kan Kewi Services u vier abonnementen aanbieden waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen.

De abonnementen worden verder toegelicht op www.kewiservices.nl. Om een abonnement voor het ‘Varken voor Morgen’ af te sluiten kunt u contact opnemen met Kewi Services via 0412-475993 of laboratorium@kewiservices.nl.

Erwin van der Wielen genomineerd voor Agrivaknet bedrijfsadviseur 2015

Onlangs is een van onze adviseurs beloond met een nominatie voor bedrijfsadviseur van het jaar 2015 van Agrivaknet. Op de competitieavond van 26 november is Erwin van der Wielen tot één van de vier genomineerden gekozen. Het is nu aan de vakjury en het publiek om op de Agrivaknet conferentie op 4 februari 2015 uit de vier genomineerde de bedrijfsadviseur van 2015 te benoemen. Duimen maar!
Bekijk het filmpje van Erwin van der Wielen hier.

 
     
 
• Achterste Groes 4B • 5384 VG Heesch •
• Tel. 0412 475993 •
info@kewiservices.nlwww.kewiservices.nl
 
klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief